Udvikling af “Social Camp”

En vigtig del af Social StartUp programmet er faciliteringen af samarbejdet mellem de sociale iværksættere og kommunen samt viden og kendskab, hvordan jobcentrene arbejder. Desuden er der blevet etableret et kommunenetværk, hvor de deltagende kommuner kunne mødes og dele viden og erfaringer.

I acceleratorprogrammet er en af de tre camps dedikeret til beskæftigelse og samarbejdet mellem de socialøkonomiske virksomheder og kommunen og denne del er blevet udviklet i samarbejde med Cabi.

I denne afsluttende opsamling kan du læse om den viden og erfaring der er opstået i udviklingen af camps med fokus på beskæftigelse for socialøkonomiske virksomheder samt på de møder der er afholdt i KommuneNetværket.

Afsluttende opsamling på drift og facilitering af kommunenetværk og camps med fokus på samarbejde mellem socialøkonomiske virksomheder og kommuner (medio 2014-2016)

Categories: Erfaringer